dimecres, 9 de gener del 2013

Wikipedia




La Wiquipèdia és una enciclopèdia lliure escrita col·laborativament per Internet usant un programa lliure wiki anomenat MediaWiki. N'hi ha versions en més de 280 llengües, inclòs el català.

La Wikipedia està a l’abast de tothom. Cada persona pot escriure-hi en ella donar información i millorar información donada a la Wikipedia. Llavors hem de comentar que Wikipedia té una sèrie de normes que s’han de seguir, com per exemple la gramática, la forma d’escriure les coses, el llenguatge que s’utilitza i evitar conflictes o idealismes dins d’algun tema.

Llavors, afirmaré que la Wikipedia és una font d’informació fiable però amb la que s’ha d’anar molt al compte, ja que qualsevol persona pot escriure encara que en tingui un coneixement correcte o no. Hi ha una sèrie de treballadors que és dediquen a controlar aquestes entrades, però al ser un servidor que està per tot el món, ha de rebre milers i milers d’entrades i alguna d’elles és pot escapar.
És una de les eines més utilitzades durant tota la época d’estudi i amb la que més es treballa actualmente a totes les escoles.

La meva modificació a la vikipedia ha estat a l'apartat de Tordera on trobem esdeveniments, he ampliat una mica sobre el que podem trobar al mercat de tordera.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Tordera#Esdeveniments


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada